Thermod AB > Skjutportar

Skjutportar

Skjutport SKJ 120

Välisolerade, slitstarka och hygieniska skjutportar för frysrum/fryslager, med manuell eller automatisk öppnings- och stängningsfunktion.

SKJ 120 och 150 är skjutportar för frysrum och fryslager. Dörrbladens tjocklek är 120 respektive 150 mm. Effektiv tätning i stängt läge och välisolerat dörrblad är viktiga egenskaper. Dörrbladet är tillverkat av glasfiberarmerad polyester med högvärdig isolering av polyuretan.

Montering sker lätt och snabbt vid såväl nybygge som i befintliga lokaler. Karmkonstruktionen bär alla beslagningsdetaljer. En stor fördel är förmonterade infästningsdetaljer och att karm och foder omsluter väggen. Det innebär i sin tur att väggen inte behöver förstärkas runt dörrhålet.

Även om skjutportens upphängning gör att den är lätt att öppna och stänga, kan det vara bekvämt att komplettera den med automatisk öppnings- och stängningfunktion. Båda dörrtyperna finns i manuellt och automatiskt utförande.

Material och utförande innebär att SKJ 120 och 150 är slitstarka och hygieniska. Släta ytor utan skarvar gör att det är synnerligen lätt att hålla rent.

Läs mer om Skjutportar på företagets hemsida

Thermod AB
Hemsida: www.thermod.se

Thermod AB

Thermod startade sin dörrtillverkning i början av 1970-talet i Arvika, Sverige. Basprodukten var då, som nu, dörrar tillverkade i glasfiberarmerad polyester. 1990 flyttades tillverkningen till en nybyggd fabrik 5 mil utanför Poznán i Polen.
I dag sker all tillverkning där. I Polen är vi ca. 50 personer som arbetar med produktionen och 5 som sköter försäljning och distribution på den polska marknaden. Thermods huvudkontor ligger i Klässbol, Sverige. Härifrån sker all försäljning och marknadsföring av våra produkter.
Thermods dörrar ger dig funktionella och säkra lösningar för tuffa miljöer som kyl och frysutrymmen, laboratorier, skolor, sjukhus och andra verksamheter med höga krav på tålighet, isolering och hygien. Dörrarnas konstruktion är fri från smutssamlande skarvar och ytor. Alla våra dörrar är okänsliga för fukt och väta. Slitstyrkan och hållbarheten gör att våra dörrar har mycket lång livslängd, vilket gör dem mycket ekonomiska att installera.

Portar, Innerdörrar, Hygienfönster.