Jeltec Produktion AB > Skötbord Björk

Skötbord Björk

Jeltec AB är tillverkare av skötbord och tvättbänkar. Björk har en fast arbetshöjd på 90 cm och är tillverkat i mjukt formad Björk.

Björk är en serie skötbord med härlig träkänsla med en fast arbetshöjd. Trådkorgar till blöjförvaring medföljer.Hela skötbordet och alla detaljer tillverkade i björkplywood av högsta kvalité. Utöver madrass och höga skötbordskanter är skötbordet grundutrustat med 6st trådkorgar för t.ex. blöjförvaring. Arbetshöjden är 90 cm. För att slippa lyfta barnen utrustar du ditt skötbord Björk med skötbordstrappan Trappan, eller den traditionella skötbordsstegen Stegen. Björk kan beställas i andra mått än det som är våra standardmått. Kontakta oss för information om pris och leveranstid!

Läs mer om Skötbord Björk på företagets hemsida

Jeltec Produktion AB
Hemsida: www.jeltec.se

Jeltec Produktion AB

Vi gör jobbet lättare

I över 30 år har vi på Jeltec byggt arbetshjälpmedel och skötbord med en tydlig ergonomisk profil. Produkter som förhindrar förslitnings- och belastningsskador och som gör jobbet lättare. Många kunder uppskattar att vi har korta leveranstider, därför finns de flesta av våra produkter ’’hemma på hyllan’’ för leverans inom några dagar.

Vi gör ofta kundanpassade speciallösningar av olika slag. Därför vågar vi påstå att vi kan hjälpa dig även om dina behov/önskemål inte tillgodoses av vårt standardsortiment. Ring oss på 013-14 83 00 så vi får tala närmare om just dina specifika önskemål.

Håll utkik efter CE-märkningen på våra produkter – det garanterar dig en säker produkt!