Jeltec Produktion AB > Skötbord Elit Golv

Skötbord Elit Golv

Jeltec AB är tillverkare av skötbord och tvättbänkar. Elit höj- och sänkbart skötbord där arbetshöjden lätt ställs in med handkontrollen.

Elit är ett elektriskt höj- och sänkbart skötbord där du kan ställa in arbetshöjden mellan 57 - 110 cm. För att undvika tunga lyft upp på skötbordet kan du kopmlettera skötbordet med skötbordstrappan klättra, som är tillverkad för att passa våra skötbord Elin och Elit. Elit finns i bredder mellan 60 - 140 cm. Vill ni ha tvättdel i skötbordsskivan finns det som standard i bredderna 100, 120 och 140. Denna modell är golvstående men finns även som vägghängd modell.

Läs mer om Skötbord Elit Golv på företagets hemsida

Jeltec Produktion AB
Hemsida: www.jeltec.se

Jeltec Produktion AB

Vi gör jobbet lättare

I snart 30 år har vi på Jeltec byggt arbetshjälpmedel och skötbord med en tydlig ergonomisk profil. Produkter som förhindrar förslitnings- och belastningsskador och som gör jobbet lättare. Många kunder uppskattar att vi har korta leveranstider, därför finns de flesta av våra produkter ’’hemma på hyllan’’ för leverans inom några dagar.

Vi gör ofta kundanpassade speciallösningar av olika slag. Därför vågar vi påstå att vi kan hjälpa dig även om dina behov/önskemål inte tillgodoses av vårt standardsortiment. Ring oss på 013-14 83 00 så vi får tala närmare om just dina specifika önskemål.

Håll utkik efter CE-märkningen på våra produkter – det garanterar dig en säker produkt!