Jeltec Produktion AB > Skötbord Fast

Skötbord Fast

Jeltec AB är tillverkare av skötbord och tvättbänkar. Fast heter vår serie skötbord av traditionellt snitt. Grundstativet är grålackerad stålstomme som vi försett med vår typiska skötbordskiva i björk.

Trådkorgar till blöjförvaring medföljer. Den här skötbordsmodellen finns i många olika storlekar och varianter. Arbetshöjd 90 cm. Skötbord Fast kan levereras både med och utan tvättdel.

Utrusta ditt skötbord med skötbordsstegen Stegen. Då kan barnen själva klättra upp på skötbordet och du slipper lyfta. Du behöver inte ta bort någon korg för att utrusta skötbord Fast med skötbordsstege. Med Fast kan du alltså ha både stege och mycket blöjförvaring.

Läs mer om Skötbord Fast på företagets hemsida

Jeltec Produktion AB
Hemsida: www.jeltec.se

Jeltec Produktion AB

Vi gör jobbet lättare

I snart 30 år har vi på Jeltec byggt arbetshjälpmedel och skötbord med en tydlig ergonomisk profil. Produkter som förhindrar förslitnings- och belastningsskador och som gör jobbet lättare. Många kunder uppskattar att vi har korta leveranstider, därför finns de flesta av våra produkter ’’hemma på hyllan’’ för leverans inom några dagar.

Vi gör ofta kundanpassade speciallösningar av olika slag. Därför vågar vi påstå att vi kan hjälpa dig även om dina behov/önskemål inte tillgodoses av vårt standardsortiment. Ring oss på 013-14 83 00 så vi får tala närmare om just dina specifika önskemål.

Håll utkik efter CE-märkningen på våra produkter – det garanterar dig en säker produkt!