Lappset Sweden AB > Skräpkorgar & Askkoppar

Skräpkorgar & Askkoppar

Lappset har försäljning av skräpkorgar och askkoppar för offentlig miljö.

Skräpkorgar och askkoppar är nödvändiga på gatan. Alla vill vi leva i en prydlig miljö. Vi lägger inte nödvändigtvis märke till skräpkorgar och askkoppar tills vi behöver dem.

Lappset erbjuder ett omfattande sortiment av skräpkorgar. Sortimentet inbegriper mer än tio modeller som passar i olika miljöer. De många färgerna de levereras i ger också variation. Lappsets skräpkorgar är prydliga, slitstarka och lätta att rengöra. Vårt sortiment av askkoppar inbegriper två modeller. En är en hög askkopp som monteras på marken medan den andra är mindre och sätts fast på en vägg. Våra askkoppar levereras i ett antal färger. Lappsets skräpkorgar och askkoppar är synliga samtidigt som de smälter in i miljön. Våra skräpkorgar och askkoppar är utformade för att motstå alla väderleksförhållanden i flera år.

Läs mer om Skräpkorgar & Askkoppar på företagets hemsida

Lappset Sweden AB
Hemsida: www.lappset.se

Lappset Sweden AB

Lappset Sweden AB är tillverkare av ett stort sortiment parkutrustning och lekplatsutrustning och har försäljning av bl a parkmöbler, lekredskap för lekplatser såsom t ex parkour och utegym för miljöer där människor vistas tillsammans. Vi skapar produkter som ökar trivseln och ger möjlighet till egna kreativa lösningar. Välkommen!

Lappsets produkter är formgivna för att skapa en tilltalande utemiljö. Parker, gator, gårdar, torg och bostadens närmiljö får en attraktiv och funktionell utformning.

Lappset Group Oy är en av världens ledande tillverkare av utrustning för lekplatser. Våra produkter ger glädje åt många miljoner barn och vuxna i mer än 40 länder.Med vår hjälp är det lätt att skaffa och äga en lekplats! Hos oss får du sakkunnig hjälp för att planera och äga en lekplats. Lekexperten Lappset svarar för leken.

Produkter som används i det urbana rummet måste hålla i många år. Vi arbetar ofta med klassiska och varaktiga formspråk. I vårt parksortiment finner du parksoffor, bänkar, bord, cykelställ, skräpkorgar, staket, askkoppar m.m

Extra Sökord: Utemöbler, Basketkorgar, Bollbanor, Cykelställ, Fotbollsmål, Gungbrädor, Gungor, Hinderbanor, Säkerhetsbesiktningar, Stamskydd, Staket, Spiralrutschbanor, Skräpkorgar, Sittmöbler, Sandlådor, Räcken, Rutschkanor, Tubrutschbanor, Trädgårdsmöbler, Repstegar, Pollare, Parksoffor, Parkmiljö, Parker, Parkbänkar, Parkbord, Lekplatsbesiktningar, Lekhus, Kyrkogårdsutrustning, Klätterväggar, Klätterpyramider, Klätternät, Klätterlek, Karuseller, Papperskorgar, Offentliga uterum