Engbergs Måleri AB > Skytteanum, Valvgatan 1 Uppsala

Skytteanum, Valvgatan 1 Uppsala

Engbergs Måleri AB i Uppsala har renoverat Skytteanum, ett kulturhistoriskt hus i Uppsala..


Målare Jan Lager hos Engbergs Måleri har nyss avslutat det krävande men fantastiskt roliga måleriuppdraget åt Akademi förvaltningen. och han har all anledning att vara stolt över sitt slutförda uppdrag.

Proffsigt utförande i kombination med god kännedom av befintliga ytor och material har resulterat i detta fina resultat i ett hus som är värt varenda krona som är investerat.

Läs mer om Skytteanum, Valvgatan 1 Uppsala på företagets hemsida

Engbergs Måleri AB
Hemsida: www.engbergsmaleri.se

Engbergs Måleri AB

Engbergs Måleri AB är en målerifirma som utför epoximålning, nymålning, våtrumsmålning , ådring & marmorering i Uppsala, Östhammar, Gävle, Alunda, Hallstavik och Örbyhus med omnejd. Företaget utför ROT-jobb.

Engbergs Måleri är ett av Upplands största måleriföretag. Deras verksamhet sträcker sig från Gävle i norr till Stockholm i söder. Huvudkontoret finns i Uppsala, men har även ett kontor i Österbybruk. Det som är kännetecknande för företaget är att dom alltid sätter kvalitet och service i första rummet. Som kund är det meningen att du alltid ska känna dig prioriterad. Du kan också vara helt övertygad om att Engbergs använder miljövänliga färger och produkter.

Deras kunder är främst byggföretag, privata fastighetsägare, Allmännyttan, bostadsrättsföreningar kommuner och landsting. Men arbetar också gärna åt dig som enskild villaägare eller lägenhetsinnehavare.