Thermod AB > Slagdörrar

Slagdörrar

Kylrumsdörr KD

För storkök, restauranger, butiker, gatukök, livsmedelsindustri - överallt där det ställs krav på styrka, hygien och isolering.

KD-dörrarna är välisolerade, starka och stryktåliga. Med dörrblad av glasfiberarmerad polyester och effektiv isolering av 40 mm polyuretan.

KD-dörrarna finns som enkel- eller dubbeldörr och kan fås med glasruta av maskin- eller isolerglas. De levereras kompletta med karmar av natureloxerad aluminium. Thermods sinnrika karmsystem gör att karmarna bildar foder på en eller två sidor av väggen, beroende på väggtjocklek. Konstruktionen har bruten köldbrygga.

KD-dörren är enkel att montera: Sätt in karmen i dörrhålet från ena sidan, montera eventuella foderdelar från motstående sida. Häng dörren på plats när karmen är fäst i läge. Snabbt, rationellt, ekonomiskt.

Läs mer om Slagdörrar på företagets hemsida

Thermod AB
Hemsida: www.thermod.se

Thermod AB

Thermod startade sin dörrtillverkning i början av 1970-talet i Arvika, Sverige. Basprodukten var då, som nu, dörrar tillverkade i glasfiberarmerad polyester. 1990 flyttades tillverkningen till en nybyggd fabrik 5 mil utanför Poznán i Polen.
I dag sker all tillverkning där. I Polen är vi ca. 50 personer som arbetar med produktionen och 5 som sköter försäljning och distribution på den polska marknaden. Thermods huvudkontor ligger i Klässbol, Sverige. Härifrån sker all försäljning och marknadsföring av våra produkter.
Thermods dörrar ger dig funktionella och säkra lösningar för tuffa miljöer som kyl och frysutrymmen, laboratorier, skolor, sjukhus och andra verksamheter med höga krav på tålighet, isolering och hygien. Dörrarnas konstruktion är fri från smutssamlande skarvar och ytor. Alla våra dörrar är okänsliga för fukt och väta. Slitstyrkan och hållbarheten gör att våra dörrar har mycket lång livslängd, vilket gör dem mycket ekonomiska att installera.

Portar, Innerdörrar, Hygienfönster.