Thermod AB > Slagdörrar

Slagdörrar

Frysrumsdörr FD

...för frysrum i storkök, restauranger, butiker, gatukök, livsmedelsindustri - överallt där kraven ställs höga på såväl funktion som design.

Form och finish ger FD-dörren ett attraktivt utseende, som matchar de flesta miljöer. Väta, fukt, slag, stötar - frysrumsdörrar får utstå hård behandling. Men FD-dörren tål tuffa tag bättre än de flesta: Dörrbladet är av glasfiberarmerad polyester och 80 mm polyuretan isolerar effektivt.

Thermod FD levereras med karmar i natureloxerad aluminium. Ett sinnrikt karmsystem gör att karmarna bildar foder på en eller två sidor av väggen, beroende på väggtjocklek. Tack vare en värmekabel i karmen fryser inte dörren fast och ingen kondens bildas. Kontruktionen har bruten köldbrygga. FD-dörren kan alltid öppnas inifrån. Ingen risk att bli inlåst tack vare nödöppningsfunktionen, som är standard på FD-dörren.

FD-dörren är lätt att montera: Sätt in karmen i dörrhålet från ena sidan, montera eventuella foderdelar från motstående sida.Häng dörren på plats när karmen är fäst i läge. Snabbt, rationellt, ekonomiskt.

Läs mer om Slagdörrar på företagets hemsida

Thermod AB
Hemsida: www.thermod.se

Thermod AB

Thermod startade sin dörrtillverkning i början av 1970-talet i Arvika, Sverige. Basprodukten var då, som nu, dörrar tillverkade i glasfiberarmerad polyester. 1990 flyttades tillverkningen till en nybyggd fabrik 5 mil utanför Poznán i Polen.
I dag sker all tillverkning där. I Polen är vi ca. 50 personer som arbetar med produktionen och 5 som sköter försäljning och distribution på den polska marknaden. Thermods huvudkontor ligger i Klässbol, Sverige. Härifrån sker all försäljning och marknadsföring av våra produkter.
Thermods dörrar ger dig funktionella och säkra lösningar för tuffa miljöer som kyl och frysutrymmen, laboratorier, skolor, sjukhus och andra verksamheter med höga krav på tålighet, isolering och hygien. Dörrarnas konstruktion är fri från smutssamlande skarvar och ytor. Alla våra dörrar är okänsliga för fukt och väta. Slitstyrkan och hållbarheten gör att våra dörrar har mycket lång livslängd, vilket gör dem mycket ekonomiska att installera.

Portar, Innerdörrar, Hygienfönster.