Thermod AB > Slagdörrar

Slagdörrar

Branddörr BD

THERMOD Branddörr BD är det kloka valet i alla sammanhang där brandskydds krävs. Dörren är konstruerad för att stå emot brand i minst 30 minuter.

Utöver de brandskyddande egenskaperna har Branddörr BD samma höga kvalitet som präglar Thermodsortimentet i övrigt. Design, utförande och rika färgsättningsmöjligheter ger Branddörren ett diskret och elegant innerdörrutseende som gör att den passar in även miljöer med höga estetiska krav. Glasfiber i dörrbladet innerbär slitstyrka och slagtålighet långt utöver det vanliga. Dörrbladets kärna består av brandhämmande material och isolering av polyuretan. Branddörrarna levereras i kompletta paket med karm och monteras snabbt och enkelt vid ny- och ombyggnad.

Thermods sinnrika karmsystem gör att karmarna bildar foder på en eller två sidor av väggen, beroende på väggtjocklek.

Läs mer om Slagdörrar på företagets hemsida

Thermod AB
Hemsida: www.thermod.se

Thermod AB

Thermod startade sin dörrtillverkning i början av 1970-talet i Arvika, Sverige. Basprodukten var då, som nu, dörrar tillverkade i glasfiberarmerad polyester. 1990 flyttades tillverkningen till en nybyggd fabrik 5 mil utanför Poznán i Polen.
I dag sker all tillverkning där. I Polen är vi ca. 50 personer som arbetar med produktionen och 5 som sköter försäljning och distribution på den polska marknaden. Thermods huvudkontor ligger i Klässbol, Sverige. Härifrån sker all försäljning och marknadsföring av våra produkter.
Thermods dörrar ger dig funktionella och säkra lösningar för tuffa miljöer som kyl och frysutrymmen, laboratorier, skolor, sjukhus och andra verksamheter med höga krav på tålighet, isolering och hygien. Dörrarnas konstruktion är fri från smutssamlande skarvar och ytor. Alla våra dörrar är okänsliga för fukt och väta. Slitstyrkan och hållbarheten gör att våra dörrar har mycket lång livslängd, vilket gör dem mycket ekonomiska att installera.

Portar, Innerdörrar, Hygienfönster.