TORMAX Sverige AB > Slagdörrsöppnare

Slagdörrsöppnare

TORMAX Sverige AB är tillverkare av slagdörrar och slagdörrsöppnare. TORMAX 1201 är det bästa valet för breda, tunga dörrar och vid hög vindlast.

Tack vare den elegant diskreta designen och den kompakta drivhöjden som endast uppgår till 85 mm finns det inga begränsningar för utformningen av dörrarna.

Med sin driftstabilitet och sina avstämda harmoniska öppnings- och stängningsrörelser är dörröppnaren lämplig för praktiskt taget alla användningar i byggnader.

Läs mer om Slagdörrsöppnare på företagets hemsida

TORMAX Sverige AB
Hemsida: www.tormax.se

TORMAX Sverige AB

TORMAX Sverige AB är ett tekniskt serviceföretag som erbjuder innovativa automatiska dörrsystem av pålitlig schweizisk kvalitet.

TORMAX installerade Europas första automatiska dörr 1951. Idag är TORMAX en ledande tillverkare av automatiska dörrsystem världen över med 16 koncernföretag och 500 distributörer.

TORMAX Sverige AB eftersträvar sedan mera än 60 år, att erbjuda exceptionella tjänster med mycket kvalificerade tekniska rådgivare och servicetekniker till automatiska dörrsystem. Bolagets huvudkontor ligger i Upplands Väsby, Stockholm. TORMAX har även kontor i Göteborg och Malmö samt en filial i Vinslöv.


Automatiska dörrsystem, Dörrautomatik, Dörröppnare, Dörrstängare, Ytterdörrar, Karuselldörrar, Branddörrar, Säkerhetsdörrar, Entrédörrar, Entréöppnare, Entrésystem, Branddörröppnare, Innerdörröppnare, Ytterdörröppnare, Entrédörröppnare