Svalson AB > Slagluckor, dörrar och glasmontrar

Slagluckor, dörrar och glasmontrar

Svalson AB har stor erfarenhet av specialkonstruktioner i glas och metall, som smäckra glasmontrar, skottsäkra slagluckor eller speciella profiler.


Vi utgår alltid från kundens behov och konstruerar sedan helt och hållet från grunden. Vårt sortiment av olika profiler är mycket stort och när det inte finns några passande profiler så tillverkar vi egna. Material är helt valfritt, stål och aluminium är populärast men även mässing och rostfritt är mycket vanligt. Vilket glas som används är helt upp till kunden. Pulver- och våtlack, anodisering i olika kulörer, förkromning och förgyllning samt plåtsvep i rostfritt och mässing är de vanligast förekommande ytbehandlingarna, men många andra varianter är möjliga.

Läs mer om Slagluckor, dörrar och glasmontrar på företagets hemsida

Svalson AB
Hemsida: www.svalson.com

Svalson AB

Svalson AB är tillverkare av bl.a vindskydd, balkonginglasning, balkongräcken, receptionsluckor, eldrivna skjutluckor, receptionsfönster, kassaluckor m.m
Skjutluckorna som sätter människan i centrum.
Tusentals människor drabbas av utslitna axlar och leder på grund av felaktig arbetsställning. Med Svalsons eldrivna skjutluckor minimeras risken. Skjutluckornas utseende, funktion och säkerhetsnivå skräddarsys alltid efter era behov. Allt för en trevligare och säkrare miljö för både kunder och personal.