Smista Tak AB > Smista Tak på Mall of Scandinavia

Smista Tak på Mall of Scandinavia

Smista Tak AB är väldigt stolta över att få ha varit en del av det unika projektet som byggts ovanför köpcentret Mall of Scandinavia.

Som en del av Arenastaden är Smista Tak väldigt stolta över att få ha varit en del av det unika projektet med byggnationen av Brf Stjärnkikaren och Brf Stjärnhimmelen som byggts ovanför köpcentret Mall of Scandinavia och som innefattat fem höghus, 52 radhus och 4 terasser. God kommunikation, flexibilitet och ett nära samarbete mellan alla entreprenörer på plats var bara en del av förutsättningarna för att kunna genomföra detta fantastiska projekt.

Läs mer om Smista Tak på Mall of Scandinavia på företagets hemsida

Smista Tak AB
Hemsida: www.smistatak.se

Smista Tak AB

Smista Tak AB är ett takföretag som arbetar med takläggning, tätskikt, takpapp, asfaltsmattor, plåtarbeten, gröna tak, sedum, bekymmersfria tak, låglutande tak, taktvätt, takservice och mm i Stockholm med omnejd.

Med över 17 års erfarenhet i branschen, har vi stor erfarenhet av både nyproduktioner och reparationer. Smista Tak är ett fristående entreprenadföretag. Detta ger oss möjligheten att rekommendera den bästa lösningen för dig som kund, både med tanke på ekonomi, teknik och material.

På Smista Tak strävar vi efter att vara i framkant inom utvecklingen och erbjuda en kvalitet som ger total trygghet och tak med lång livslängd. Att vi är helt oberoende gentemot leverantörer och material är en viktig faktor i vårt kvalitetstänkande.

Inom miljö och hållbarhet jobbar vi aktivt och nyfiket för att hitta lösningar som minskar vår miljöpåverkan i hela kedjan – från vårt kontor till de färdiga taken.