Geal AB > Snickerier

Snickerier

Geal AB utför alla slags snickeriarbeten, från finsnickeri, det vill säga möbler och inredning, till byggnadssnickerier, det vill säga husbyggnation.

Anlita oss för husbygge och ombyggnad, vi kan ta hand om hela entreprenaden. Inomhus kan vi bygga trappor och sätta in fönster, dörrar och lister, och vi bygger även möbler och monterar köket. Vi åtar oss arbeten i alla slags byggnader, både industrier, butiker, kontor och privatbostäder. Hos oss kan du specialbeställa snickerierna för en optimal lösning efter dina behov, och behöver inte vara bunden av standardmått. Vi bygger gärna efter kundens önskemål, och vårt arbete blir gjort med högsta kvalitet.

Läs mer om Snickerier på företagets hemsida

Geal AB
Hemsida: http://gealab.nu/

Geal AB

Byggföretaget Geal AB utför olika typer av snickeri arbeten inom nybyggnad, ombyggnad, tillbyggnad och renovering. Vi kan jobba med fast pris á 330 kr/timme eller på ackord.
Geal AB är ett modernt byggföretag i Stockholm som kombinerar gedigen hantverkskunskap med de senaste tekniska lösningarna. Vi har i många år tillsammans med våra kunder arbetat med estetik, kvalitet och känsla för att skapa interiörer och exteriörer som håller. Vi arbetar med uppdrag både för dig som privatperson och företag, där kök, badrum, trappor och inredningar tillhör de vanligaste uppdragen.
Geal AB är ett ungt men erfaren företag med rötter i byggbranschen. Vi vill modernisera branschen med ny teknik. Alla anställda arbetar lösningsorienterat genom att kombinera teknik, tradition och uppfinningsrikedom – allt för att hjälpa kunden med sitt speciella behov.
Vi har bra samarbete med andra företag inom byggbranschen och garanterar er ett bra utförande med gällande garantier.