STENI SVERIGE AB > Sockelskivan Terra by STENI

Sockelskivan Terra by STENI

STENI SVERIGE AB är leverantör av Terra by STENI är en sockelskiva av glasfiberarmerad polymerkomposit med en yta av krossad natursten.

Den är idealisk som beklädnad av grundmurar, socklar, stödmurar, garage, uthus m.m.

Sockelskivan har en unik uppbyggnad med en kärna av sten. Det gör STENI till marknadens tåligaste och mest lättrengörliga skiva. Glasfiberarmerad polymerkomposit har lång livslängd och ger den bästa totalekonomin.

Terra by STENI levereras som standard i grå, vit och svart natursten. Du får en vacker husgrund som håller i många år.

Terra by STENI monteras som luftad sockel.
Detta har följande fördelar:

Sockeln håller sig torr
Minskar risken för frostsprängning
Sockelns isoleringsförmåga förbättras
Minskar risken för mögelbildning

Läs mer om Sockelskivan Terra by STENI på företagets hemsida

STENI SVERIGE AB
Hemsida: www.steni.se/sv/

STENI SVERIGE AB

STENI SVERIGE AB är tillverkare och leverantör av fasadskivor och interiörskivor samt andra typer av byggskivor och skivmaterial för byggbranschen. Steni är tillverkare av skivor för grundbeklädnad, fasader, väggar, tak, tvättrum, omklädningsrum, garage, balkongsystem, idrottsanläggningar med mera.

Kontakta STENI SVERIGE AB när ni söker tillverkare eller leverantör av balkongskivor, byggskivor, fasadpanel, fasadskivor, interiörskivor, lantbruksskivor, panelskivor, sockelskivor, takskivor, eller annat skivmaterial.

Den första STENI-fasadskivan utvecklades i Sandefjord och lanserades på den norska marknaden 1965. STENIS huvudkontor, produktion, lager och fabriksförsäljning ligger i Lardal i Vestfold. Ända sedan starten har vi fokuserat på att erbjuda fasadsystem av högsta kvalitet som ger husfasaden ett unikt och bestående intryck.
STENI har försäljningskontor i Norge, Sverige, Danmark, Finland och Nederländerna. I övriga Europa, USA och Kanada har vi samarbetsavtal med distributörer som marknadsför och säljer våra produkter. Våra fasadsystem gör det möjligt att utforma husfasader med unika uttryck – som varar i generationer.