Smista Tak AB > Södersjukhuset

Södersjukhuset

Smista Tak AB är väldigt stolta att vara en del av omfattande ny- och ombyggnation på Södersjukhuset.

Södersjukhuset befinner sig i den största förändringen sedan invigningen 1944 och Smista Tak är väldigt stolta att vara en del av detta. Tillsammans med flera andra aktörer genomförs omfattande ny- och ombyggnationer på området vilket ska resultera i bättre vård, säkrare lokaler och en miljö som värnar om patienter och medarbetare.

Läs mer om Södersjukhuset på företagets hemsida

Smista Tak AB
Hemsida: www.smistatak.se

Smista Tak AB

Smista Tak AB är ett takföretag som arbetar med takläggning, tätskikt, takpapp, asfaltsmattor, plåtarbeten, gröna tak, sedum, bekymmersfria tak, låglutande tak, taktvätt, takservice och mm i Stockholm med omnejd.

Med över 17 års erfarenhet i branschen, har vi stor erfarenhet av både nyproduktioner och reparationer. Smista Tak är ett fristående entreprenadföretag. Detta ger oss möjligheten att rekommendera den bästa lösningen för dig som kund, både med tanke på ekonomi, teknik och material.

På Smista Tak strävar vi efter att vara i framkant inom utvecklingen och erbjuda en kvalitet som ger total trygghet och tak med lång livslängd. Att vi är helt oberoende gentemot leverantörer och material är en viktig faktor i vårt kvalitetstänkande.

Inom miljö och hållbarhet jobbar vi aktivt och nyfiket för att hitta lösningar som minskar vår miljöpåverkan i hela kedjan – från vårt kontor till de färdiga taken.