Somfy Nordic AB > Solavskärmning

Solavskärmning

Läs närmare om fördelarna med att motorisera och automatisera Dina markiser och utvändiga persienner.

Markiser:

Mer bekvämlighet
Manövrera dina markiser på ett ögonblick genom ett enkelt knapptryck på fjärrkontrollen eller strömställaren, och förvandla din uteplats eller balkongen till ett livsrum utomhus!
Styr eller automatisera markisens rörelser genom ett brett urval av kommandon.

Mer hållbar
Tack vare att de hanteras mindre hårdhänt, varar Dina markiser längre. Motorns jämna och lugna rörelse är varsam mot Dina markisers mekaniska konstruktion. Duken är alltid riktigt spänd när den är öppnad och korrekt upprullad när den är stängd. Markiskassetten är alltid helt och hållet stängd.
När Du inte är hemma, skydda Din markis med en vädersensor: Om vinden tilltar, fälls markisen in för att förhindra att duken slits sönder, och om det regnar, hålls duken torr. Om solen skiner fälls markisen ut för att skydda dina mattor, väggbeklädnader och möbler.

Mer attraktivt
Radio Technology Somfy™ eliminerar behovet av ledningsdragning mellan motorn och styrenheten. Fasadens och interiörens utseende påverkas inte.Utvändiga persienner:

Mer bekvämlighet
Öppna, stäng eller ställ in en eller flera av Dina utvändiga persienner på ett ögonblick med en enkel knapptryckning på styrenheten. Styr ljusnivån när som helst, vare sig Du arbetar eller vilar.
Styr de utvändiga persiennernas rörelser individuellt, gruppvis eller programmera dem att automatiskt reagera efter solljuset, tack vare ett brett urval av kommandon.

Memorera Din favoritposition: ställ in lamellerna så att ljuset släpps in, men inte solen. Tryck på styrenheten, och Dina persienner justeras automatiskt till den memorerade positionen.

Mer hållbar
Motorns jämna och lugna rörelse är varsam mot Dina utvändiga persienner, så de varar längre.
Skydda Dina persienner med en vädersensor: Beroende på vilken vindstyrka som är inställd, hissas Dina persienner upp för att skydda lamellerna från skador. Om solen skiner, hissas persiennerna automatiskt ned. Så enkelt är det!

Mer skydd
Skydda Dig själv från sommarhettan. Skydda Dina mattor, möbler, växter och väggbeklädnad från solen. Vintertid får Du ett utmärkt värmeskydd.

Mer ostördhet
Vrid på lamellerna för att freda Ditt privatliv fast Du fortfarande har möjlighet att kunna se ut.

Mer säkerhet
Rörelsen för en utvändig persienn kan programmeras med hjälp av ett timvis, dagligt eller veckovist tidursystem, för att få det att se ut som Du är hemma.

Mer attraktivt
Liva upp Din fasad med en det senaste inom heminredning. När Dina utvändiga persienner är upphissade är de alltid i perfekt rät linje.Läs mer om Solavskärmning på företagets hemsida

Somfy Nordic AB
Hemsida: www.somfy.se

Somfy Nordic AB

Somfy lösningar
Somfy gör motorer och styrsystem för säkerhet och komfort i hemmet. Produkter kring fönster och dörrar utrustas med Somfy och manövreras från manöverpaneler, fjärrkontroller eller sköter sig helt själv med hjälp av automatik.