Sapa > Solskydd

Solskydd

Sapa är tillverkare av aluminiumprofiler för utvändigt solskydd i strängpressad aluminium.

Solskydd 4550 Bow
Sapa Solskydd 4550 Bow kompletterar vårt fasadsystem 4150 på ett enkelt och estetiskt sätt. Den spänstiga bågformen ger en lätthet åt fasaden. Formen reflekterar solljuset och kan ge indirekt, mjuk belysning i rummet.

Solskydd 4550 Wing
Sapa Solskydd 4550 Wing kompletterar vårt fasadsystem 4150 på ett enkelt och estetiskt sätt. Formen för tankarna till aerodynamik där profilen möter ljuset och vinden på ett mjukt sätt. Wing, monterad som obruten linje ger en minimal sektionsindelning.

Solskydd 4550 Box
Sapa Solskydd 4550 Box kompletterar vårt fasadsystem 4150 på ett enkelt och estetiskt sätt. Den kompromisslösa formen ger ett starkt uttryck åt fasaden, Modernism i aluminium.

Läs mer om Solskydd på företagets hemsida

Sapa
Hemsida: www.sapa.se

Sapa

Sapa utvecklar, testar, marknadsför och lagerhåller aluminiumprofiler för fönster, dörrar, skjutdörrar, fasader, BIPV, solskydd, glastak, golv, brofarbanor, flak, lämmar, trappor och räcken.

Sapa svarar för systemens tekniska utformning och kvalitet, för tester och godkännande. Samt för att tillverkaren får underlag och förutsättningar för sin produktion.

Sluttillverkning, efter deras anvisningar och arbetsbeskrivningar, sker i nära samarbete med specialistföretag som fasadproducenter och lastbilspåbyggare. Fristående tillverkare för Sapa Byggsystem svarar för att produkterna (dörrar, fönster osv.) får den kvalitet och finish som krävs.