City Solfilm & Säkerhet AB > Solskyddsfilm till fastigheter

Solskyddsfilm till fastigheter

Vi har installerat solskyddsfilm till fastigheter i över 15 år och försäljningen ökar stadigt, vilket bevisar att solskyddsfilm har en viktig plats inom solskydd.


Det satsas stora resurser på utveckling av film bland de stora tillverkarna och vi har full kontroll över vad som händer på marknaden. Det vi vet just nu är att det kommer fler alternativ på energisparfilmer som har bättre värden än energiglas samt har en hög värmereducerande effekt.

En stor utgift för fastighetsägare är luftkonditionering/uppvärmning av lokaler. Solskyddsfilm är ett mycket bra alternativ för energibesparing och en trivsam miljö.

Vår långa erfarenhet garanterar alltid rätt produkt och en nöjd kund.

Läs mer om Solskyddsfilm till fastigheter på företagets hemsida

City Solfilm & Säkerhet AB
Hemsida: www.solfilm-sakerhet.com

City Solfilm & Säkerhet AB

City Solfilm & Säkerhet i Sverige AB i Stockholm med försäljning och montering av solskyddsfilmer, inbrottsskydd monterar vi splitterskyddsfilmer och polycarbonat, säkerhetsfilmer, solskyddsfilmer, splitterskydd, inbrottsskydd, text & dekor, solskydd, bildekor, glasslipning,skyddsfilm, solskyddsfilm, Stockholm, Bromma, Storstockholm, Polycarbonat, Vi tar även hand om er vagnpark när det gäller solfilm och stripning.
Vi har lång erfarenhet när det gäller solskydd och säkerhet samt egen tillverkning av text och dekor.