Svenska Lumon AB > Solskyddsgardiner

Solskyddsgardiner

Svenska Lumons AB solskyddsgardiner skyddar effektivt mot både sol, värme och insyn.

Genom att gardinerna måttanpassas efter just er inglasning kan de integreras snyggt och naturligt med er balkong. Den måttanpassade tillverkningen gör det dessutom smidigt och enkelt att flytta på glaset utan att behöva tänka på gardinerna – de följer automatiskt med glaset när det förflyttas.

När gardinerna är uppdragna syns de knappt och när de är nerdragna ger dem det skydd du behöver. Oavsett om du vill skydda dig mot morgonsol, middagshetta eller bara vill undvika insyn.
Solskyddsgardinerna kan beställas i samband med inglasning av din balkong, eller till din redan inglasade balkong. Om du behöver hjälp att ta måtten på din inglasning besöker vi dig gärna för en kostnadsfrit planerings- och kostnadskalkyl.

Läs mer om Solskyddsgardiner på företagets hemsida

Svenska Lumon AB
Hemsida: http://www.lumon.se

Svenska Lumon AB

Svenska Lumon tillverkar balkonginglasningar till bostäder som spar energi. Svenska Lumon tillverkar och monterar även ramlösa balkong- och terrassprodukter, solskyddsgardiner, balkonginglasning, balkongfasader och räcken.

Vi vill hjälpa våra kunder med sin hemtrivsel genom att förbättra och utöka användningen av deras uteplatser.

I takt med att marknadens efterfrågan och kundernas krav har ökat har Lumon som marknadsledande tillverkare av balkonginglasningar varit måna om att hänga med i samma snabba takt. Lumon ser alltid till att ligga i framkant och utveckla trendiga och hållbara produkter som anpassas efter den allt mer expanderande marknaden. Idag är Lumon ett känt internationellt varumärke som kunderna kan lita på.