Golvbolaget Stockholm AB > Specialgolv

Specialgolv

Specialgolv är golv för unika applikationer. Glasgolv, Stålgolv, Vattenresistenta golv samt Skräddarsyddagolv

Exempel: stålgolv för offshore-industrin, golv som tål extrema dynamiska laster, obrännbara golv, golv som inte påverkas/påverkar magnetiska fält, ren-rums golv, golv som tål vatten och frysning, aluminiumgolv för verkstadsindustrin, etc.
Vi arbetar med flera väletablerade tillverkare; Lindner från Tyskland och Marazzi från Italien mfl.

Glasgolv
I en del av sitt konferens/showroom har Microsoft valt att installera ett glasgolv. Under golvet finns fiber, som via datorer, styrs till ett färgspel av sällan skådat slag, parallellt med de program som visas på storbilds-tv på väggarna

Stålgolv
Acciaio stålgolv används bland annat inom offshore-industrin, där obrännbarhet är nödvändigt och påverkan av fukt liten. Golvplattorna består av två plåtar, varav den undre ser ut som en äggkartong, och är punktsvetsad till den övre plåten. Hålrummet mellan plåtarna är fyllt med lättbetong. Underredet är vanliga benstöd och stringers.

Vattenresistenta golv
Monotech och Grintech är de enda installationsgolv som tål vatten. Monotech och Grintech är vattenresistent golv. (Grintech är dessutom frostskyddat, dvs det kan användas utomhus i Sverige). Golven är uppbyggda på en kärna av armerad betong, och vanligen belagda med keramik eller klinker. Används i t ex altaner, entréer, serveringar.

Skräddarsyddagolv
Vi bygger golv, konstruerade för en specifik applikation hos en kund. Konstruktioner tas fram i ett teamsamarbete mellan kunden, tillverkaren och oss. Vi har en mycket lång samlad erfarenhet, och tillgång till en mängd olika material.

Läs mer om Specialgolv på företagets hemsida

Golvbolaget Stockholm AB
Hemsida: www.golvbolaget.se

Golvbolaget Stockholm AB

Golvbolaget har mycket lång erfarenhet inom installationsgolvbranschen, en erfarenhet vi delar med våra samarbetspartner, väletablerade tillverkare såsom t.e.x Lindner (Goldbach) från Tyskland, Marazzi från Italien och Liebert Hiross (Flexible Space System - Klimatgolv). Dessutom får du hos oss en helhetslösning, vi levererar samt installera ditt nya systemgolv.