Jensen Protect AB > Specialkonfektion - Utanför det vanliga

Specialkonfektion - Utanför det vanliga

Specialkonfektion från Jensen Protect AB. Jensen hjälper dig att framställa kundanpassade produkter för att skydda, täcka och/eller synas.

Här hittar du skickliga hantverkare med olika specialiteter; textilarbetare, CAD-konstruktörer, HF-svetsare, rullsvetsare, varmluftssvetsare, screentryckare, metallsvetsare, verkstadsarbetare, konstruktörer och materialprovare.

Läs mer om Specialkonfektion - Utanför det vanliga på företagets hemsida

Jensen Protect AB
Hemsida: www.jensenprotect.com

Jensen Protect AB

Jensen Protect AB är leverantör med försäljning, uthyrning av väderskydd, presenningar, bilkapell, poolcovers, lagerhallar, maskinhallar, transportkapell, byggkapell, pooltäckning och hallar av olika storlekar.

Lanseringen av det Internetbaserade JP HyrOnline -systemet i april 2005 har inneburit goda och lönsamma synergieffekter. Vi utökar vår servicegrad gentemot ombudsnätet och i förlängningen gentemot våra kunder tack vare ett modernt system som arbetar i realtid med vårt affärssystem.

Arbetet med att utvidga ombudsnätet fortskrider med bra fart. I år kommer vi att hyra ut mer presenningar än någonsin och produktionen går på högtryck för att vi skall kunna hålla jämna steg med efterfrågan.

Kontakta Jensen Protect AB för försäljning/uthyrning av väderskydd och presenningar.