TJ Akustiktak AB > Speciallösningar & innovation

Speciallösningar & innovation

TJ-Akustiktak – en del av utvecklingen, i tiden

Vi har under flera år utvecklats med framtiden i tankarna. Varje år lanseras ny teknologi och nya produkter på marknaden för undertak och akustik, något som vi tar till oss och tillämpar i vårt arbete. Med åren har vi lyckats bygga upp en unik kompetens inom undertak, akustiktak och specialmontage. Med vår hjälp kan din vision bli byggd! När du anlitar TJ-Akustiktak får du inte bara tillgång till några av branschens mest kompetenta hantverkare och montörer. Vårt arbetslag kan bistå dig med både rådgivning och detaljerade skisser och ritningar. Vi kan utan problem leda ett helt projekt från början till slut eller ansvara för en specifik del av ett projekt. Genom vårt breda kontaktnät och som en del i en större koncern kan vi även lösa projekt med unika effekter inom ljus, ljud, material och avancerad geometri. Ett nära arbete med våra samarbetspartners tillåter oss att skräddarsy projekt så att de passar just dina krav och önskemål.

Läs mer om Speciallösningar & innovation på företagets hemsida

TJ Akustiktak AB
Hemsida: www.tj-akustiktak.se

TJ Akustiktak AB

TJ Akustiktak AB i Växjö arbetar med entreprenad inom akustikarbete, undertaksarbete, installationsgolv och bullerdämpning mm. Företaget är verksamt i Sydöstra Sverige,

Vi arbetar med alla i branschen förekommande fabrikat och material. Vi jobbar efter hög kvalitét, rätt material och rätt tid. Företaget startades 1996 i Växjö och är specialicerat på undertak. Vi har idag 13 anställda och tillsammans har de många års erfarenhet. Med utgångspunkter i Växjö och Karlskrona verkar vi i stora delar av sydöstra Sverige.