Tovenco AB > Spiskåpa Cottage

Spiskåpa Cottage

Cottagekåporna är en modern variant av den gammaldags stackhyllskåpan som fanns i det traditionella lantköket.

Vi har formgivit och utvecklat denna serie för att tillfredsställa alla tänkbara möjligheter i dagens kök. Du kan få den över el- eller gasspis eller för dig som har en kombination av el/vedspis eller gas/vedspis. Cottagekåporna är tillverkade i stålplåt och har en lätt avtorkbar stänklackerad yta. Finns som standard i vit eller svart men kan även fås i valfri kulör. Spiskåporna har en fläkt på 765 m3/h med touchestyrning och ledbelysning. För dig som har extern fläkt, vinds- eller takfläkt, har vi ett inbyggnadsfilter med touchestyrning och ledbelysning. Tak och vindsfläktar finns att köpa i vår webbutik. Tillbehör: Smidesstänger. Kolfilter för recirkulering samt förlängningskanal. Utöver de standardmått som anges kan Cottagekåporna anpassas efter just dina önskemål.

Läs mer om Spiskåpa Cottage på företagets hemsida

Tovenco AB
Hemsida: https://www.tovenco.se/

Tovenco AB

Sedan starten under 1970-talet har vårt familjeägda verkstadsföretag utvecklats från en mindre specialiserad verksamhet till ett stabilt företag med bredd. Några av våra modeller har funnits i vårt sortiment i snart 30 år och är fortfarande storsäljare på marknaden. Det ger ett bra betyg för vår kvalité och tidsenliga design. Vår produktion såväl som huvudkontor, lager och verkstad är strategiskt placerad i Hedesunda 4 mil söder om Gävle, med närhet till hela landet.
Vår affärsidé bygger på genuin kvalitet, lång erfarenhet och personlig service. Vi arbetar ständigt för att hålla oss uppdaterade med den senaste teknologin vad gäller material, tystgående fläktar och effektiv belysning. Vi använder LED-belysning och EC-motorer som standard i våra bostadskåpor.
Vi kan med stolthet säga att vi är ensamma på marknaden med designkåpor med volymdel för centralventilation. Dessa kåpor är utvecklade för att tillgodose marknadens efterfrågan på bättre funktion för lägenheter.
Genom kundanpassade lösningar och oändliga färgval kan Tovenco tillhandahålla ett sortiment av kåpor och fläktar som passar alla.
Tovenco är även en komplett samarbetspartner då det kommer till plåtarbeten, ventilation och luftreningssystem för storkök. Vi ställer höga krav på prestanda och material som uppfyller normer inom professionell livsmedelsindustri. Tack vare vår specialisering kan vi också utföra legoarbeten i rostfritt, aluminium och svartplåt.
Moderna maskiner tillsammans med erfaret hantverk och kompetenta tillverkare skapar produkter i högsta kvalitet.
Det kan du lita på!