Rantzows Sport AB > Sporthallar

Sporthallar

Få företag har som Rantzows Sport både erfarenheten och kompetensen som krävs för att planera, inreda och utrusta en sporthall.


Rantzows Sport har under åtta decennier samarbetat med arkitekter, entreprenörer, kommuner, företag och andra uppdragsgivare. Vi vet vad idrottarna kräver av sin utrustning. Genom att hjälpa till redan i planeringsfasen kan vi tillsammans uppnå högfunktionella lösningar som alla parter blir nöjda med.

Läs mer om Sporthallar på företagets hemsida

Rantzows Sport AB
Hemsida: www.rantzows.com

Rantzows Sport AB

Rantzows Sport AB är leverantör med försäljning av bl a sportgolv, idrottsutrustning, sporthallsutrustning, säkerhetsbesiktning av sporthallar mm.

Som Sveriges största sportleverantör erbjuder Rantzows Sport ett brett sortiment. Varje år ger vi ut en produktkatalog på ca 250 sidor innehållande tusentals produkter som i stort sett täcker inrednings- och utrustningsbehovet för de flesta sporter. Åndå utgör den bara en liten del av vad Rantzows Sport har att erbjuda.

Vi är ett fullserviceföretag som utöver vår försäljningsverksamhet även utvecklar, tillverkar, monterar, servar och säkerhetsbesiktigar sportutrustning till högfunktionella aktivitetsanläggningar både inomhus och utomhus. Vi hjälper ofta till redan i planeringsfasen för att uppnå de bästa lösningarna.