Llentab AB > Sporthallar

Sporthallar

Llentab är tillverkare av stålhallar i form av sporthallar och idrottshallar. Förläng säsongen och låt sporthallar från Llentab förbättra träningsförhållandena och öka inomhusaktiviteten.

Llentab bygger sportanläggningar för många olika aktiviteter; Ridhus, Multisportanläggningar för
inomhusfriidrott, Idrottshallar, Fotbollshallar,
Ishallar och mycket mera. Den senaste tiden har vi också byggt en rad Bandyhallar. En del mindre och några riktigt stora.

Läs mer om Sporthallar på företagets hemsida

Llentab AB
Hemsida: www.llentab.se

Llentab AB

Llentab AB är Leverantör och har tillverkning och montering av stålhallar, lagerhallar, systemhallar och andra hallbyggnader.

LLENTAB´s koncept för stålbyggnader är hyllat för dess effektiva konstruktion, höga kvalitet och goda anpassningsförmåga till olika krav och behov. Ett flexibelt val för kunder med visioner; berätta din dröm för oss och vi gör den till verklighet med vårt koncept.

Historien börjar 1972 där kärnan till allt skapas av familjen Lindblad. Den vackra naturen i Bohuslän och den svenska västkusten har även gjort inverkan. Det är vår omgivning och dess anda som har format oss till vad vi är idag. Saker som kvalitet, tillit, flexibilitet och engagemang kommer från vårt kulturarv. Idag återspeglas detta i varenda produkt vi levererar.