Abetong AB > Stallbyggnader

Stallbyggnader

Abetong är tillverkare av stallbyggnader. Abetong är en ledande leverantör av stallbyggnader med lång erfarenhet av utveckling av byggsystem för lantbrukssektorn.


Med våra byggsystem får du en stabil, underhållsfri och kostnadseffektiv byggnad och samtidigt kort byggtid.

Vårt breda väggsortiment omfattar allt från tunna oisolerade massiva betongelement till välisolerade sandwichkonstruktioner. Ett stort urval av fasadytor tillgodoser de flesta önskemål när det gäller väggarnas utseende och byggnadens estetiska anpassning till gårdsmiljön.

En byggnad kan levereras allt från en stommonterad byggsats till en komplett färdigställd entreprenad inklusive alla byggnadsarbeten. Det är dina förutsättningar och önskemål som styr. Oavsett vilken omfattning du väljer har du alltid fullt stöd och full support av våra projektledare under hela byggprocessen.

I Abetongs leveranser ingår alltid kompletta ritningar, bygghandlingar och övriga anvisningar för uppförandet.

Läs mer om Stallbyggnader på företagets hemsida

Abetong AB
Hemsida: www.abetong.se

Abetong AB

Abetong är en tillverkare och leverantör av betongelement av prefabricerad betong såsom t ex väggelement i betong, betongstommar, prefab betong,och fasadelement i betong. Abetong har under decennier byggt upp en bred erfarenhet och utvecklat spetskompetens inom prefabricerade betongprodukter. Idag är vi ett av landets ledande företag. Verksamheten är indelad i tre marknadssegment, anläggning, hus och lantbruk. Huvudkontoret finns i Växjö. Produktion och försäljning finns på 14 orter över hela Sverige.

Inom Anläggningsdivisionen bedriver vi dessutom en omfattande internationell licensverksamhet avseende behållar- och spårteknik och vår teknologi används nu i ett 30-tal länder i nästan samtliga världsdelar. Vi omsätter cirka 930 MSEK och vi är drygt 500 anställda i Sverige.