Ramirent AB > Ställningar & skyddsräcken

Ställningar & skyddsräcken

Ramirent har uthyrning av ställningar och skyddsräcken. Vi hjälper dig att bygga snabbt och torrt.


I vårt erbjudande ingår bland annat stålrörs- och lättmetallställningar, staket, skyddsräcken och skyltställ. Hör av dig eller kom förbi, så får du hjälp att välja rätt.

Läs mer om Ställningar & skyddsräcken på företagets hemsida

Ramirent AB
Hemsida: www.ramirent.se

Ramirent AB

Ramirents huvudsakliga verksamhetsområde är maskinuthyrning av exempelvis: anläggningsmaskiner, byggmaskiner, kranar, hissar, men även uthyrning av bodar, vagnar, ställningar och skyddsräcken mm.

Ramirent är ett av Sveriges största maskinuthyrningsföretag och bland våra kunder märks företag inom såväl bygg- som övrig industri samt offentlig sektor. Våra kundcenter finns över hela landet, från Kiruna i norr till Trelleborg i söder. Idag arbetar närmare 650 personer i Ramirent. Ramirent AB ingår i den finska Ramirentkoncernen, som har verksamhet i 13 länder och är ett av Europas ledande företag inom maskinuthyrningsbranschen.

Vi vill vara nära dig som kund. Därför har vi kundcenter på cirka 60 platser över hela landet. Vårt lokala tankesätt ger dig det lokala företagets fördelar. Du vet vilka som jobbar på ditt närmaste kundcenter, och att de alltid är beredda att ställa upp för dig vilka utmaningar du än står inför.