Llentab AB > Stålstommar

Stålstommar

Llentab är tillverkare av stålstommar i galvaniserat stål till stålhallar. Flexibiliteten i Llentab systemet ger stora möjligheter att leverera olika taklutningar i enlighet med kundens behov.

Flexibilitet, pålitlighet och erfarenhet är några av de värden som vi kan erbjuda. Bra service, uthållighet och hög kvalitet är ytterligare tre. Hur som helst så finns det många fördelar med att välja oss som leverantör till er framtida lagerhall, industrihall, maskinhall eller stålbyggnad.

Läs mer om Stålstommar på företagets hemsida

Llentab AB
Hemsida: www.llentab.se

Llentab AB

Llentab AB är Leverantör och har tillverkning och montering av stålhallar, lagerhallar, systemhallar och andra hallbyggnader.

LLENTAB´s koncept för stålbyggnader är hyllat för dess effektiva konstruktion, höga kvalitet och goda anpassningsförmåga till olika krav och behov. Ett flexibelt val för kunder med visioner; berätta din dröm för oss och vi gör den till verklighet med vårt koncept.

Historien börjar 1972 där kärnan till allt skapas av familjen Lindblad. Den vackra naturen i Bohuslän och den svenska västkusten har även gjort inverkan. Det är vår omgivning och dess anda som har format oss till vad vi är idag. Saker som kvalitet, tillit, flexibilitet och engagemang kommer från vårt kulturarv. Idag återspeglas detta i varenda produkt vi levererar.