BE Group Sverige AB > Stångstål

Stångstål

BE Groups sortiment av stångstål omfattar: Varmvalsad stång, Kalldraget plattstång och Varmförzinkad stång

BE Group erbjuder ett brett sortiment av handelsstål, rör, specialstål, armering, rostfritt stål och aluminium samt ett stort, konkurrenskraftigt urval av produktionsservice och andra tjänster. Sortiment omfattar tusentals olika produkter från världens ledande producenter. Dessutom kan vi erbjuda dig skräddarsydda produkter för att tillgodose dig specifika krav, hjälpa dig att hålla processtiderna så korta som möjligt och optimera produktionskostnaderna.

BE Group säkerställer levereranser av rätt produkter i tid, direkt till din produktionsanläggning eller byggplats - och det till konkurrenskraftiga priser. Genom att lägga ut delar av produktionen kan du fokusera på din kärnverksamhet, frigöra kapital och resurser, sänka kostnader och öka lönsamheten.

Läs mer om Stångstål på företagets hemsida

BE Group Sverige AB
Hemsida: www.begroup.se

BE Group Sverige AB

BE Group är leverantör av armering, stål & rör, specialstål, rostfritt stål och hålprofiler.

BE Group är en komplett leverantör av armering och armeringstillbehör. Vårt sortiment av armering omfattar: Armeringsstål och inläggningsfärdig armering, Armeringsnät, Rostfri armering samt Kompletterande produkter.

BE Group Sverige AB ingår i koncernen BE Group, ett ledande handels- och serviceföretag inom stål, rostfritt och aluminium i norra Europa med expanderande verksamhet i Central- och Östeuropa. Som oberoende företag erbjuder BE Group värdeskapande distribution och vidareförädling av stål, rostfritt stål och aluminium.

Kunderna finns främst inom bygg- och verkstadsindustrin.