AJ Produkter AB > Staplare Mini

Staplare Mini

Staplare Mini är en liten och smidig manuell ministaplare från AJ Produkter AB. Den är lämplig som staplare, lyftbord, eller för transporter.


Kapaciteten är 400 kg. Bordets mått är L 650 x B 575 mm. Staplaren är försedd med två fasta- och två länkhjul som är 150 mm i diameter. Den finns i tre olika lyfthöjder och bordets höjd justeras enkelt genom att pumpa på lyftreglaget. Sänkning sker genom att skruva på handreglaget.

Läs mer om Staplare Mini på företagets hemsida

AJ Produkter AB
Hemsida: www.ajprodukter.se

AJ Produkter AB

AJ Produkter är en av Sveriges främsta leverantörer av kontorsmöbler, klädskåp, brandsäkra förvaringsskåp, kontorsstolar, konferensmöbler mm.

Hur många företag har lyckats hålla fast vid sin ursprungliga affärsidé i över 30 år? Förmodligen ytterst få, men AJ Produkter är faktiskt ett av dem. Ambitionen att för kunder tillhandahålla produkter inom kontor, lager och materialhantering, ligger kvar. På samma sätt är företagets målsättning att eliminera mellanled mellan kunder och tillverkare oförändrad. AJ Produkters distributionsidé är att med hjälp av en produktkatalog och ett effektivt urval av produkter och deras tillverkare, tillhandahålla ett attraktivt produktsortiment.

Specialinredningar, Arbetsplatsutrustning, Arbetsstolar, Butiksinredning, Lyftutrustning, Mattor, Skärmväggar, Skåp, Personalskåp, Restaurangmöbler, Hotellmöbler, Skolmöbler, Städutrustning, Verkstadsutrustning, Lagerinredning, tipplåda.