Alloljepannor i Skandinavien > Stationära Varmluftspannor

Stationära Varmluftspannor

Krolls stationära varmluftspannor och värmepannor är perfekta för snabb och effektiv uppvärmning av stora industrilokaler som exempelvis hallar, bilverkstäder samt växthus m.m.

Varmluftspannorna styrs smidigt med modern automatik, kan användas med fri utblåsning eller samarbeta med system av kanaler som fördelar värmen jämnt och är utrustade med rostfri brännkammare samt rostfria värmeväxlare, med en verkningsgrad på över 93 %. Då varmluftspannorna är byggda för perfekt anpassning till allolje- och biooljebrännare blir service och rengöring av förbränningskammaren mycket lättåtkomlig att genomföra, vilket bör ske ca 1 gång/år vid "Allolje"-körning.

Läs mer om Stationära Varmluftspannor på företagets hemsida

Alloljepannor i Skandinavien
Hemsida: https://www.alloljepannor.se/sv/

Alloljepannor i Skandinavien

VÄLKOMMEN TILL ALLOLJEPANNOR I SKANDINAVIEN
Hos oss finner Ni varmluftspannor och värmeprodukter som hjälper Er att sänka uppvärmningskostnader!
Vi tillhandahåller allt inom värmeteknik från marknadens ledande tillverkare av högkvalitativa värmeprodukter vilket borgar för lång och bekymmersfri drift. Flera av våra värmeanläggningar kan användas med alternativa bränslen, vi levererar grön och förnyelsebar energi i form av Bioolja från egen depå. Vi lämnar alltid marknadens längsta garantier.