STENI SVERIGE AB > STENI Colour

STENI Colour

STENI SVERIGE AB är leverantör av STENI Colour, fasadskivor av glasfiberarmerad polymerkomposit, med en slät yta av elektronhärdad akryl.

STENI Colour finns i 60 standardfärger, tre olika glanstal och kan även beställas i valfri färg från färgsystemen NCS eller RAL. Med den här fasadskivan kan du verkligen leka med färger och sätta din egen prägel på fasaden.

STENI Colour monteras som luftad beklädnad och kan monteras året runt – oavsett temperatur- och väderförhållanden. Fasadskivan är 100 % diffusionstät och kan stå nedsänkt i vatten utan att ta skada.

Våra fasadskivor kräver minimalt med underhåll och kan rengöras med de flesta vanliga rengöringsmedel. Med rätt slags rengöringsmedel kan även graffiti tas bort utan att fasadskivan skadas. STENI Colour kan rengöras med högtryckstvätt.

Läs mer om STENI Colour på företagets hemsida

STENI SVERIGE AB
Hemsida: www.steni.se/sv/

STENI SVERIGE AB

STENI SVERIGE AB är tillverkare och leverantör av fasadskivor och interiörskivor samt andra typer av byggskivor och skivmaterial för byggbranschen. Steni är tillverkare av skivor för grundbeklädnad, fasader, väggar, tak, tvättrum, omklädningsrum, garage, balkongsystem, idrottsanläggningar med mera.

Kontakta STENI SVERIGE AB när ni söker tillverkare eller leverantör av balkongskivor, byggskivor, fasadpanel, fasadskivor, interiörskivor, lantbruksskivor, panelskivor, sockelskivor, takskivor, eller annat skivmaterial.

Den första STENI-fasadskivan utvecklades i Sandefjord och lanserades på den norska marknaden 1965. STENIS huvudkontor, produktion, lager och fabriksförsäljning ligger i Lardal i Vestfold. Ända sedan starten har vi fokuserat på att erbjuda fasadsystem av högsta kvalitet som ger husfasaden ett unikt och bestående intryck.
STENI har försäljningskontor i Norge, Sverige, Danmark, Finland och Nederländerna. I övriga Europa, USA och Kanada har vi samarbetsavtal med distributörer som marknadsför och säljer våra produkter. Våra fasadsystem gör det möjligt att utforma husfasader med unika uttryck – som varar i generationer.