STENI SVERIGE AB > STENI Nature

STENI Nature

STENI SVERIGE AB är leverantör av STENI Nature, fasadskivor av glasfiberarmerad polymerkomposit med en yta av krossad natursten.

STENI Nature levereras i 11 naturstensfärger varav många kan beställas i upp till fyra olika stenstorlekar: fin mikro, fin, medium och grov.

STENI Nature monteras som luftad beklädnad och kan monteras året runt – oavsett temperatur- och väderförhållanden. Fasadskivan är 100 % diffusionstät och kan stå nedsänkt i vatten utan att ta skada.

Våra fasadskivor kräver minimalt med underhåll och kan rengöras med de flesta vanliga rengöringsmedel.

STENI Nature kan med fördel kombineras med andra material, som trä eller puts – eller någon av våra övriga fasadskivor.

Läs mer om STENI Nature på företagets hemsida

STENI SVERIGE AB
Hemsida: www.steni.se/sv/

STENI SVERIGE AB

STENI SVERIGE AB är tillverkare och leverantör av fasadskivor och interiörskivor samt andra typer av byggskivor och skivmaterial för byggbranschen. Steni är tillverkare av skivor för grundbeklädnad, fasader, väggar, tak, tvättrum, omklädningsrum, garage, balkongsystem, idrottsanläggningar med mera.

Kontakta STENI SVERIGE AB när ni söker tillverkare eller leverantör av balkongskivor, byggskivor, fasadpanel, fasadskivor, interiörskivor, lantbruksskivor, panelskivor, sockelskivor, takskivor, eller annat skivmaterial.

Den första STENI-fasadskivan utvecklades i Sandefjord och lanserades på den norska marknaden 1965. STENIS huvudkontor, produktion, lager och fabriksförsäljning ligger i Lardal i Vestfold. Ända sedan starten har vi fokuserat på att erbjuda fasadsystem av högsta kvalitet som ger husfasaden ett unikt och bestående intryck.
STENI har försäljningskontor i Norge, Sverige, Danmark, Finland och Nederländerna. I övriga Europa, USA och Kanada har vi samarbetsavtal med distributörer som marknadsför och säljer våra produkter. Våra fasadsystem gör det möjligt att utforma husfasader med unika uttryck – som varar i generationer.