STENI SVERIGE AB > STENI Vision

STENI Vision

STENI SVERIGE AB är leverantör av STENI Vision är en fasadskiva av glasfiberarmerad polymerkomposit med en tryckt, slät yta av elektronhärdad akryl.

Med STENI Vision kan du ge fasaden ett unikt uttryck. Skivan kan produceras i de flesta motiv och mönster, även fotomotiv, vilket gör att möjligheterna är närmaste obegränsade.

Skivorna monteras som luftad beklädnad och kan monteras året runt – oavsett temperatur- och väderförhållanden. Fasadskivan är 100 % diffusionstät och kan stå nedsänkt i vatten utan att ta skada.

Använd gärna STENI Vision i kombination med STENI Colour eller andra produkter från STENI.

STENI fasadskivor kräver minimalt med underhåll och kan rengöras med de flesta vanliga rengöringsmedel.

Läs mer om STENI Vision på företagets hemsida

STENI SVERIGE AB
Hemsida: www.steni.se/sv/

STENI SVERIGE AB

STENI SVERIGE AB är tillverkare och leverantör av fasadskivor och interiörskivor samt andra typer av byggskivor och skivmaterial för byggbranschen. Steni är tillverkare av skivor för grundbeklädnad, fasader, väggar, tak, tvättrum, omklädningsrum, garage, balkongsystem, idrottsanläggningar med mera.

Kontakta STENI SVERIGE AB när ni söker tillverkare eller leverantör av balkongskivor, byggskivor, fasadpanel, fasadskivor, interiörskivor, lantbruksskivor, panelskivor, sockelskivor, takskivor, eller annat skivmaterial.

Den första STENI-fasadskivan utvecklades i Sandefjord och lanserades på den norska marknaden 1965. STENIS huvudkontor, produktion, lager och fabriksförsäljning ligger i Lardal i Vestfold. Ända sedan starten har vi fokuserat på att erbjuda fasadsystem av högsta kvalitet som ger husfasaden ett unikt och bestående intryck.
STENI har försäljningskontor i Norge, Sverige, Danmark, Finland och Nederländerna. I övriga Europa, USA och Kanada har vi samarbetsavtal med distributörer som marknadsför och säljer våra produkter. Våra fasadsystem gör det möjligt att utforma husfasader med unika uttryck – som varar i generationer.