Ajour Trading Sweden AB > Stentvål Special Originalet - Finns även som Bra Miljöval

Stentvål Special Originalet - Finns även som Bra Miljöval

Stentvål Special är ett unikt biologiskt nedbrytbart kombimedel från Ajour Trading Sweden AB som även finns som bra miljöval.


unikt biologiskt nedbrytbart kombimedel

som reagerar med kalken i kalkhaltiga golv. Använd överallt där man har högt ställda krav på rengörings- och impregneringseffekt samt där man önskar en slittålig vatten- och smutsavvisande yta. Används med fördel vid fin- och underhållsslipning av stengolv. Ej för lackerade eller glaserade ytor. Stentvål Special Originalet är ett överlägset kombimedel som används av marknadsledande proffs.

Läs mer om Stentvål Special Originalet - Finns även som Bra Miljöval på företagets hemsida

Ajour Trading Sweden AB
Hemsida: http://www.ajourtrading.com

Ajour Trading Sweden AB

Ajour Trading Sweden AB i Fjällbacka utför golvrenovering, golvlagning, golvrengöring, golvslipning, golvläggning stengolv m.m. i Göteborg.

Vi renoverar befinliga golv och lägger helt nya. Marmor, kalksten, granit, terrazzo, skiffer, övrig natursten, betong, klinker, trä och textil är några exempel på material som ingår i vårt sortiment.

Ajour utför slipningar, lagningar, rengöring och övriga behandlingar. Även stenlagning med stenlim. Vi vet vilka golv som passar bäst, hur man stoppar smutsen i entrén och vilka metoder som är bra för att hålla golven hela, rena och lättskötta. Dessutom forskar vi kontinuerligt kring golv och deras underhåll.

De smartaste golvprodukterna, städ- och underhållsmaskinerna hittar du hos oss och våra återförsäljare. Självklart lär vi ut vår kunskap, har vi renoverat eller lagt ett golv, utbildar vi er, så att golvet sedan kan skötas på bästa och lättaste sätt.

Man kan rent av säga att vi är Centrum för Golvkunskap!