Nola Industrier AB > Stolar och Fåtöljer

Stolar och Fåtöljer

Nola Industrier är leverantör av stolar och fåtöljer för offentlig miljö. Se exempel: Axel och Saga. Två klassiker för all typ av inomhusmiljö.


Vi möblerar det offentliga rummet, den alltmer viktiga och nästan unika fredszon där människor kan mötas utan tvång på konsumtion. Vi påkallar ingen uppmärksamhet. Vi skriker inte. Tvärtom. Våra produkter bara finns där.

Men inte bara för att smälta in i miljön utan också för att tillföra något i skillnaden mellan att märkas och uppfattas. Vackert utan att du behöver tänka på det.

Under våra 25 år i branschen har vi på Nola utvecklat och finslipat idéer, produkter och visioner för de urbana rummen.

Vi tror på god kvalitet, kontinuitet och spännande lösningar, för att skapa rörelse och förändring i vår offentliga miljö. Tillsammans med skickliga arkitekter, formgivare och intresserade kunder har vi, i nära samarbete med duktiga underleverantörer runtom i Sverige, kunnat realisera många spännande projekt och tagit fram bra och intressant design.

Läs mer om Stolar och Fåtöljer på företagets hemsida

Nola Industrier AB
Hemsida: www.nola.se

Nola Industrier AB

Nola Industrier AB är leverantör som utvecklar och har försäljning av produkter för offentlig miljö ute och inne såsom väderskydd, cykelställ, pollare, markgaller, pergola, askkoppar, staket, skärmar utomhus, möbelgrupper, papperskorgar, miljöhus med mera.

Ett brett sortiment av möbler och produkter i många olika material, utföranden och prisklasser. Utsmyckning och funktion i offentliga miljöer, hållbara produkter oavsett klimat och konjunktur.
Merparten av alla produkter tillverkas inom landet för att utnyttja den kompetens som finns här samt för att korta transportsträckor och minska miljöpåverkan.

Nola Industrier AB har 2 kontor: ett i Stockholm och ett i Malmö. Offentligt showroom i Malmö.