Preconal > Systemprodukter

Systemprodukter

Preconal har med stor framgång styrt utvecklingen av entrédörrar, industridörrar, skjutdörrar, säkerhetsdörrar och branddörrar.


Vår erfarenhet tillsammans med ständiga förbättringar borgar för leveranser av stabila kvalitetsdörrar, som används flitigt. Det finns än idag många välfungerande entrédörrar från Preconal som varit i daglig användning i årtionden.

Läs mer om Systemprodukter på företagets hemsida

Preconal
Hemsida: www.preconal.se

Preconal

Preconal utvecklar, tillverkare och monterar kompletta aluminiumsystem för: fasader, glastak, fönster, dörrar, säkerhetsdörrar, och brandpartier. Preconal har skapat sig en stark profil på marknaden med stor kompetens, flexibilitet, rationella tillverkningsmetoder och effektiva montage.

Produktionsenheterna är placerade i Falkenberg, Landeryd, Karlstad och Stockholm. Preconal tillverkar i Sapas profilsystem, Hansens profilsystem och Preconals egna profilsystem.

Preconal och systerföretaget Stockholms Aluminium & Glas är idag företag i den välkända HansenGroupkoncernen, som är ett familjeföretag i tredje generationen. HansenGroup har sitt ursprung i ett bolag som blev etablerat 1909 i Lem, Danmark. Idag sysselsätter koncernen ca 800 anställda. HansenGroup är norra Europas ledande dörr-, fönster- och fasadentreprenör med bolag i Norge, Danmark, Storbritannien, Polen och Tyskland.