GlasLindberg Fasad AB > Tak

Tak

GlasLindberg Fasad AB tillverkar Glastak för marknadens och myndigheternas högt ställda funktionskrav.

Våra glastak tillhör en välutvecklad generation som tillfredställer marknadens och myndigheternas högt ställda funktionskrav. Glastaken erbjuder strängt taget vilken form som helst på taket. Statiskt kan glastaket byggas med stora spännvidder. Profilerna är isolerade med en längsgående isolator för god isolering. De kan ytbehandlas med anodisering, alternativt lackering, med olika kulörer och ytbehandling på in- och utsida. Glasen anpassas till det unika projektets behov. Glastaken kan förses med olika typer av solavskärmning och öppningsautomatik

Läs mer om Tak på företagets hemsida

GlasLindberg Fasad AB
Hemsida: www.glaslindberg.se

GlasLindberg Fasad AB

GlasLindberg Fasad AB erbjuder tillverkning, leverans och installation av kompletta systemlösningar för byggprodukter i glas och metall.

Företaget grundades 1904 vilket innebär att vi under mer än ett sekel hållit visionen om det glasade rummet levande. Vi har tagit det som vår uppgift att på bästa sätt lösa de tekniska problem som hänger samman med den visionen.

Vi vill vidmakthålla vår position på marknaden genom kompetens, kvalitet och tillförlitlighet. Vår organisation är rikstäckande och våra viktigaste produktområden är dörrar, fönster, fasader och tak.

GlasLindbergs affärsidé är att utnyttja glasets naturliga och väsentliga funktioner såsom ljus, rymd och solvärmetransmission genom tillverkning, leverans och installation av byggprodukter i glas och metall för i första hand exteriör men även interiör användning.

I samarbete med ledande leverantörer inom fasad-, tak- och dörrsystem, glas, automatik och solskydd erbjuder vi kompletta lösningar enligt kundernas önskemål. Det innebär att vi tar ett totalansvar för integrerade funktioner som solskydd, larm, rökevakuering och olika typer av ventilation. Våra konstruktörer har dessutom erfarenhet från en lång rad komplexa projekt.