Ryds Glas AB > Tak

Tak

Skräddarsy ditt eget glastak! Levereras komplett med alla profiler, gummilister och fästdetaljer som krävs - Rydgruppen i hela Sverige!


Ett riktigt glastak ger en oerhörd känsla av rymd och ljusinsläpp. Varje glastak skräddarsys för att passa varje enskilt behov och leveras komplett med alla profiler, gummilister och fästdetaljer som krävs.

Spelrum för arkitekter och projektörer
Vi erbjuder ett flertal system som ger arkitekter och projektörer spelrum för egna tankar och önskemål på utformning. Glastaket kan byggas med 2-stegstätning samt ventilations- och dräneringskanaler.

Profilbredder 50 resp. 60 mm och med flera olika höjder på profilerna. Aluminiumprofilerna är avisolerade med plastprofiler för god isolering. Taket kan kompletteras med komfort- och brandventilationsluckor. Fals för 2-glas isolerruta.

Glastaken kan ytbehandlas med anodisering, pulverlackering alternativt decoral. Dessutom kan olika kulörer och ytbehandling erhållas på in- och utsida.

Läs mer om Tak på företagets hemsida

Ryds Glas AB
Hemsida: http://www.rydsglas.se/

Ryds Glas AB

Ryds Glas är dominerande på marknaden i Sverige inom glasmästeri och arbetar med byggnadsglas, glasreparationer, inglasning av balkong och altan, Schüco aluminiumprofiler mm.

Företaget har sitt ursprung i Sundsvall där Erik Ryd 1947 startade Ryds Glasmästeri. Därefter övertog sönerna Georg och Leif verksamheten som expanderade kraftigt såväl geografiskt som produktmässigt. Nu leds företaget av tredje generationen Ryd genom Leifs son Magnus.

Du hittar oss över hela landet som glasmästerier och/eller specialiserade bilglasföretag.

Glas är det material som är vår huvudprodukt och i kombination med t.ex. aluminium blir till fönster, dörrar, tak, fasadpartier m.m. Idag är Rydgruppen dominerande i Sverige när det gäller utbyte och reparation av bilglas. Många av våra verkstäder är specialiserade på enbart bilglas medan andra är s.k. blandglasmästerier med såväl planglas som bilglas i sitt produktprogram. Med vår geografiska spridning kan vi tillhandahålla tjänster i stort sett över hela landet.

Rydgruppen bygger på en affärsidé med lokala företag i samverkan. Närheten till kunderna och smidigheten hos de små lokala företagen kombineras med den samlade kompetensen och styrkan hos det större företaget. Alla våra engagerade medarbetare brinner för att göra just dig till vår nästa nöjda kund. Nöjda kunder är Ryds Glas bästa ambassadörer.