Montal AB > Tak

Tak

Montal AB tillverkar och monterar skärmtak till balkonger och entréer för att även den översta balkongen ska få samma skydd som de nedre.


Ram och beklädnad anpassas efter dina önskemål.

Kompletta, flexibla, lätta, underhållsfria system för snabb och säker platsmontering. Hög ytfinish och väl genomtänkta former ger största möjliga miljöskydd. Greppvänliga ytor - naturanodiserade, anodiserade eller lackerade i olika kulörer. 30 års erfarenhet i branschen borgar för att vi kan produkterna.

Läs mer om Tak på företagets hemsida

Montal AB
Hemsida: www.montal.se

Montal AB

Montal AB är tillverkare till inglasning av balkonger, balkonginglasning, iglasning av uterum och iglasning av vinterträdgårdar, entrétak, balkongräcken mm.

Vi kan erbjuda dig ett skönt och ljust uteklimat året om. På Montal har vi ett brett utbud av vinterträdgårdar, och därför kan du vara säker på att hitta något som passar både dina önskemål och din plånbok. Vi bygger med moderna material och lösningar, så det blir både snyggt och säkert. Och vi har mängder med lösningar samtidigt som vi är experter på att skräddarsy en inglasad veranda, eller vinterträdgård, så du blir nöjd. Mer än nöjd!