Llentab AB > Tak för stålhallar

Tak för stålhallar

Llentab är tillverkare av tak, taktäckning, taksystem, takprofiler, yttertak för stålhallar

Flexibiliteten hos Llentabsystemet gör det möjligt att leverera olika typer av tak med olika lutningar utifrån varje kunds behov. Hallarna kan ha oisolerade såväl som isolerade tak, sadeltak eller pulpettak (enkel lutning) och med en taklutning av 1°, 2°, 3°, 4°, 6°, 7°, 11°, 14°, 17° eller 21°. LLENTAB levererar även flera typer av platta membrantak, paneltak och tak enligt principen plåt-isolering-plåt, ett mycket välisolerat tak med exceptionell vatten- och korrosionsbeständighet.

Läs mer om Tak för stålhallar på företagets hemsida

Llentab AB
Hemsida: www.llentab.se

Llentab AB

Llentab AB är Leverantör och har tillverkning och montering av stålhallar, lagerhallar, systemhallar och andra hallbyggnader.

LLENTAB´s koncept för stålbyggnader är hyllat för dess effektiva konstruktion, höga kvalitet och goda anpassningsförmåga till olika krav och behov. Ett flexibelt val för kunder med visioner; berätta din dröm för oss och vi gör den till verklighet med vårt koncept.

Historien börjar 1972 där kärnan till allt skapas av familjen Lindblad. Den vackra naturen i Bohuslän och den svenska västkusten har även gjort inverkan. Det är vår omgivning och dess anda som har format oss till vad vi är idag. Saker som kvalitet, tillit, flexibilitet och engagemang kommer från vårt kulturarv. Idag återspeglas detta i varenda produkt vi levererar.