MHT Takentreprenören i Syd AB > Takarbete nyproduktion

Takarbete nyproduktion

MHT Takentreprenören i Syd AB i Helsingborg utför takarbete och arbetar med nyproduktion av tak. Resurser för större projekt och flexibilitet för mindre projekt gör oss optimal samarbetspartner.


Vi har valt att enbart samarbeta med ledande tillverkare av tätskikt och isolering. Genom detta har vi tillgång till produkter och system som är anpassade efter vårt nordiska klimat och kan erbjuda kostnadseffektiva lösningar.

Vi ställer höga krav på våra leverantörer och prioriterar att samarbeta med företag som har kvalitetssäkringssystem samt miljöledningssystem. Vi använder enbart typgodkända system i våra entreprenader.

På tätskiktssystem från Mataki kan vi erbjuda 15 års Tätskiktsgaranti.

Utöver system för värmeisolering och tätskikt kan vi erbjuda leverans och montering av Taksäkerhet (Fästöglor för livlina, Snörasskydd, Takstegar etc.) Brandventilatorer, Takljuskupoler och Lanterniner

Kontakta oss för kostnadsfri offert

Läs mer om Takarbete nyproduktion på företagets hemsida

MHT Takentreprenören i Syd AB
Hemsida: www.mht-syd.se

MHT Takentreprenören i Syd AB

MHT Takentreprenören arbetar med takarbete, takläggning, tätskikt för tak, värmeisolering mm. i Skåne, Halland och södra Småland.

Vi har fast anställd och välutbildad personal. Totalt 30 personer arbetar i företaget och utför takarbete i de allra flesta kommuner inom arbetsområdet. Därför kan vi erbjuda en god och snabb service. Etablerade serviceavdelningar i skåne och Halland gör att vi snabbt och enkelt kan hjälpa till vid akuta tillfällen.