Lomma Tak AB > Takarbeten Malmö

Takarbeten Malmö

Lomma Tak arbetar med takarbeten Malmö med omnejd. Bibliotek i Höllviken är referensobjekt för Lomma Tak AB.


Vi är specialister på tak, terrass- och gårdsisoleringar. Därför anlitar både enskilda fastighetsägare och byggföretag oss när det gäller att lägga nytt eller renovera ett befintligt tak.

Läs mer om Takarbeten Malmö på företagets hemsida

Lomma Tak AB
Hemsida: www.lommatak.se

Lomma Tak AB

Lomma Tak AB arbetar med takarbeten, takisolering, takentreprenader, takrenovering och papptak i Malmö, Lund och övriga Skåne.

Vi är specialister på tak, terrass- och gårdsisoleringar. Därför anlitar både enskilda fastighetsägare och byggföretag oss när det gäller att lägga nytt eller renovera ett befintligt tak. Vi är auktoriserade av Icopal, marknadens ledande tillverkare av produkter och system för låglutande tak.

Det betyder att vi enbart arbetar med material av högsta kvalitet och utför arbetet på korrekt sätt enligt föreskrivna metoder. Du kan alltså vara säker på, att vi väljer de bästa produkterna för varje objekt och att arbetet utförs på ett fack-mannamässigt sätt. Det betyder också, att såväl material som arbete och eventuella följdskador omfattas av 10 års Garanti-försäkring med återförsäkring hos försäkringsbolaget ZURICH.