Samuelssons Tak > Takarbeten Oskarshamn

Takarbeten Oskarshamn

Takarbeten av Samuelssons Tak i Oskarshamn med Icopals produkter ger dig ett säkert och bekymmersfritt tak i många år framöver.


Företaget Samuelssons Tak grundades 1994 av familjen Samuelsson som har mer än 40 års erfarenhet av takarbeten på låglutande tak.

Företaget är verksamt i hela södra Sverige och utför takarbeten med produkter från Icopal, världsledande producent av tätskikt med över 100 års erfarenhet av takprodukter. Tillsammans erbjuder vi dig kompetens och styrka som är unik i takbranschen.

Läs mer om Takarbeten Oskarshamn på företagets hemsida

Samuelssons Tak
Hemsida: www.samuelssonstak.se

Samuelssons Tak

Samuelssons Tak arbetar med takarbete, takläggning, takentreprenader, tätskikt, takisolering och taksäkerhet i Oskarshamn, Kalmar och Växjö med omnejd. Lägger även takvegetation.

Samuelssons tak utför kompletta takentreprenader - såväl nyproduktion som omtäckningar av tak till allt ifrån små garage till stora industribyggnader. Deras verksamhet omfattar såväl takläggning som renovering och besiktning av ditt tak. Tätskikt, takisolering, takläggning, takarbete, takarbeten.

Ditt tak är den mest utsatta ytan på ditt hus. Samuelssons Tak ingår i Icopals rikstäckande nät av takentreprenörer och uppfyller därmed också grundkraven på professionella takmontörer och takmaterial som håller absolut högsta klass. Som deras kund får du en 15 års garantiförsäkring på ditt nya tätskikt från Icopal. Du får dessutom automatiskt ett års fritt underhåll av det nya taket.