Samuelssons Tak > Takbesiktning Oskarshamn

Takbesiktning Oskarshamn

Samuelssons Tak i Oskarshamn erbjuder en gratis takbesiktning, där vi upprättar ett besiktningsprotokoll med ev. förslag till åtgärder.


Hur ofta går du upp för att kontrollera takets kondition? Ibland? En gång om året? Aldrig? Glöm det dåliga samvetet och låt en fackman besikta taket! Har du ett äldre tätskikt, oavsett fabrikat, slå oss en signal så kommer vi och synar ditt tak i detalj - kostnadsfritt! Vi ger sedan råd om du behöver ett nytt tätskikt eller om det behöver repareras.

Men det är inte alls säkert att du måste göra något de närmaste åren. Erbjudandet gäller villor, flerfamiljshus, kommersiella och offentliga fastigheter med låglutande tak.

Läs mer om Takbesiktning Oskarshamn på företagets hemsida

Samuelssons Tak
Hemsida: www.samuelssonstak.se

Samuelssons Tak

Samuelssons Tak arbetar med takarbete, takläggning, takentreprenader, tätskikt, takisolering och taksäkerhet i Oskarshamn, Kalmar och Växjö med omnejd. Lägger även takvegetation.

Samuelssons tak utför kompletta takentreprenader - såväl nyproduktion som omtäckningar av tak till allt ifrån små garage till stora industribyggnader. Deras verksamhet omfattar såväl takläggning som renovering och besiktning av ditt tak. Tätskikt, takisolering, takläggning, takarbete, takarbeten.

Ditt tak är den mest utsatta ytan på ditt hus. Samuelssons Tak ingår i Icopals rikstäckande nät av takentreprenörer och uppfyller därmed också grundkraven på professionella takmontörer och takmaterial som håller absolut högsta klass. Som deras kund får du en 15 års garantiförsäkring på ditt nya tätskikt från Icopal. Du får dessutom automatiskt ett års fritt underhåll av det nya taket.