Trebolit > Takentreprenör, Terrass- och Parkeringsdäck

Takentreprenör, Terrass- och Parkeringsdäck

Trebolit Polymermattor är vattenisolerade membran för bl.a terrasser och parkeringsdäck.


Parkeringsdäck och terrassdäck är utsatta för ständiga temperaturväxlingar och hårda belastningar. Oavsett om du skall lägga asfaltbetong, cementbetong, betongplattor i sand eller fin makadam, värmeisolering m m kan du tryggt kombinera det med Trebolit Polymermatta.

Det är viktigt att tätskiktet håller tätt under lång tid. Skador och läckage kan vara svåra att identifiera och kostnaderna vid en eventuell reparation blir ofta höga.

Elastolit TP 4500
En bärare av polyesterfilt, som Är impregnerad och belagd med elastomermodifierad asfalt. Ovansidan på Elastolit TP 4500 S är sandbelagd. Undersidan är belagd med extra asfalt. För att ge bästa möjliga svetsegenskaper är undersidan täckt med plastfolie, som smälter bort vid uppvärmning

Ytvikten är 4,5 kg/m²

Elastolit TP 6000 S
En bärare av polyesterfilt, som är impregnerad och belagd med elastomermodifierad asfalt Ovansidan på Elastolit TP 6000 S är sandbelagd. Undersidan är belagd med extra asfalt. För att ge bästa möjliga svetsegenskaper är undersidan täckt med plastfolie, som smälter bort vid uppvärmning

Ytvikten är 6,0 kg/m²

Läs mer om Takentreprenör, Terrass- och Parkeringsdäck på företagets hemsida

Trebolit
Hemsida: www.trebolit.se

Trebolit

Trebolit är en leverantör av bl.a. tätskikt för tak, med både tätskiktsmattor för enlagstäckning och tvålagstäckning, tätskitsgarantier samt vattenisolerande membran.

Trebolit utvecklar och marknadsför tätskiktsprodukter och andra byggprodukter speciellt anpassade för den svenska marknaden. Vi startade vår verksamhet redan 1889, vilket innebär att vi är Sveriges äldsta företag i branschen. Därför kan vi lugnt påstå att vi mer än väl vet vad som krävs för att producera tätskikt som ger lång och trygg livslängd.

Våra tätskikt är tillverkade i Sverige för det nordiska klimatet. Inblandningen av SBS (som är en gummipolymer) är förhållandevis stor, vilket ger överlägset elastiska egenskaper jämfört med produkter som har lägre andel gummi och är tillverkade för varmare klimat i södra Europa.

Inget tak är bättre än dess detaljer. För Trebolit är det en självklarhet att erbjuda kompletta system för alla taktyper. Allt från prefabricerade detaljer till tätskiktsmaterial - från den lilla detaljen till optimerad funktionell helhet.

Trebolit samverkar med etablerade takentreprenörer över hela Sverige, bl a genom fortlöpande utbildning i läggningsteknik och produktkännedom.