Nynäs Tak Entreprenad Norrland AB > Takisolering

Takisolering

Takringen i Örnsköldsvik arbetar med takisolering från Icopal. Tilläggsisolering av tak minskar energiåtgången och förbättrar ekonomin.


Skilj varmt från kallt!

Vi kan tak och takkonstruktioner och vet hur man kan isolera enklast, smartast och ekonomiskt.

Vi gör gärna en energianalys som visar hur mycket du kan spara och hur snabbt din investering betalar sig.

Du vinner, miljön vinner.

Kråkorna förlorar, men det får dom ta.

Läs mer om Takisolering på företagets hemsida

Nynäs Tak Entreprenad Norrland AB
Hemsida: www.takringen.se/ovik/INDEX.HTM

Nynäs Tak Entreprenad Norrland AB

Takringen i Örnsköldsvik utför ihuvudsak tätskiktsentreprenader på tak och terasser, såsom takomläggning, 2-lagstäckning, membranisolering, takshingelläggning, underhållsarbeten, gummiduk, med mera i Örnsköldsvik med omnejd.

Vi använder oss av de bästa tätskikten som finns på marknaden. Vår leveranör Icopal är världsledande och leder utvecklingen med att ta fram hållbara och vackra tätskikt.

När du ska lägga nytt tätskikt på ditt tak är det viktigt att du väljer rätt takentreprenör. Att göra tätskiktsarbeten är ett precisionsarbete som ställer stora krav på material, erfarenhet och framför allt ett gediget yrkeskunnande. Taket ska skydda stora värden under många år och det gör valet av material mycket viktigt.

Icopal, Membranisolering, Takföretag, Takläggare, Takläggning, Takomläggning, Takshingelläggning, Terrasser, Tätskiktsentreprenader Tak, Underhållsarbeten Tak, Örnsköldsvik.