Markaryds Tak AB > Takisolering i Jönköping

Takisolering i Jönköping

Markaryds Tak har lagt tätskikt och takisolering på Högskolans Friskvårdsanläggning i Jönköping

Att studenter inte bara behöver kunskaper utan även motion, visar Högskolans Friskvårdsanläggning i Jönköping. En påkostad historia med sammanlagt 5 000 kvm att flåsa runt på. Och ett gott exempel på hur allt fler tak isoleras och skyddas.

När första spadtaget till friskvårdsanläggningen togs, hade redan Högskolefastigheter AB skrivet in vilket tätskikt som skulle läggas. Derbigum. Ett jobb på 1 800 kvm där det stora arbetet egentligen handlade om isoleringen. Båda utförda av Markaryds tak.

Tillsammans levererar vi smarta lösningar för hållbart byggande. Och vi siktar mot toppen, det vill säga taken. Det handlar om tätskikt i återvinningsbar asfalt, gröna tak med unika egenskaper, energibesparande tak, solenergi, naturligt ljus och korkisolering. Kort sagt, allt det där smarta som tak faktiskt kan bidra med för en mer hållbar värld.

Läs mer om Takisolering i Jönköping på företagets hemsida

Markaryds Tak AB
Hemsida: http://www.markarydstak.se/

Markaryds Tak AB

Markaryds Tak AB är en takentreprenör som utför takarbeten, takläggning och övrig takentreprenad i Markaryd, Växjö och Jönköping med omnejd. Företaget utför även arbeten inom renovering samt nybyggnation med takpapp och takduk. Markaryds Tak AB är auktoriserad Täta Tak med Derbigum.

Företagets arbete har sin grund i Täta Tak med Derbigum konceptet med de fyra grundstenarna:
• Derbigum - marknadens bästa val av takmembran med bevisat lång livslängd
• Auktorisation - endast auktoriserade entreprenadföretag med utbildning i Takskolan
• Kvalitetskontroll - efter utfört arbete samt under garantitiden
• Garanti - förbetald i 20 år för material, arbete och följdskador

Kontakta Markaryds Tak AB när ni söker en takentreprenör och takläggare som utför läggning av industritak, läggning av takpapp och takduk, läggning av tätskikt för tak, membranisolering, plåttak, takarbeten takentreprenad, takisolering, takläggning, takreparationer med mera i Markaryd, Växjö och Jönköping med omnejd.