Dan Nilsson Tak AB > Takisolering Kristianstad

Takisolering Kristianstad

Dan Nilsson AB utför takarbete i Kristianstad med omnejd. Affärsfastighet i Kristianstad. Takisolering och taktäckning utförd av Dan Nilsson AB.


Vad är det för hus?
Affärsfastighet

Var ligger det?
Kristianstad

Vad har ni gjort?
Isolering med Paroc och taktäckning med Kerabit 6.500 m2

När gjorde ni det?
2004-2005

Läs mer om Takisolering Kristianstad på företagets hemsida

Dan Nilsson Tak AB
Hemsida: www.dannilssontak.se

Dan Nilsson Tak AB

Dan Nilsson Tak utför takarbete och takentreprenader som takläggning med tätskikt i Kristianstad, Malmö, Helsingborg, Värnamo, Nässjö, Ronneby, med omnejd.

Sedan 1993 har vi försett tak med tätskikt - papp, pvc-dukar och isolering. Sakta men säkert har verksamheten vuxit. Det som började med en ensam man och en bil är idag ett takföretag som utför takarbete i hela södra Sverige.

I Åhus har vi vårt huvudkontor. I Växjö driver vi verksamheten under namnet Taktäckning men för att kunna ge snabb och säker service i nästan hela södra Sverige har vi idag också montörer stationerade i Kalmar, Älmhult och Värnamo.

Vi har samlat stor erfarenhet i företaget, en erfarenhet som vi vet är uppskattad av våra kunder och som garanterar högsta kvalitet på de jobb vi utför. Vi gör jobb för privatkunder, men främst jobbar vi för byggentreprenörer, bostadsbolag och kommuner.