Takbolaget Roger Andersen AB > Takisolering Linköping

Takisolering Linköping

Takbolaget Roger Andersen AB i Linköping arbetar med takisolering från Icopal. Tilläggsisolering av tak minskar energiåtgången och förbättrar ekonomin.


Skilj varmt från kallt!

Vi kan tak och takkonstruktioner och vet hur man kan isolera enklast, smartast och ekonomiskt.

Vi gör gärna en energianalys som visar hur mycket du kan spara och hur snabbt din investering betalar sig.

Du vinner, miljön vinner.

Kråkorna förlorar, men det får dom ta.

Kontakta Takbolaget Roger Andersen AB i Linköping eller besök hemsidan via länken nedan för mer information om takisolering i Linköping, Åtvidaberg, Kisa, Mjölby och Tranås med omnejd.

Läs mer om Takisolering Linköping på företagets hemsida

Takbolaget Roger Andersen AB
Hemsida: www.takbolaget.se

Takbolaget Roger Andersen AB

Takbolaget utför takentreprenader och takarbeten såsom takläggning med tätskikt i Linköping, Åtvidaberg, Kisa, Mjölby och Tranås.

Verksamheten startades 1980 av Tomas Åberg och Jörgen Andersen, men det ägs idag av Roger Andersen. Roger ansvarar själv för kalkylering, arbetsledning och försäljning.

Vi är mer än en vanlig leverantör av "jobb på taket". Vår uppgift är att definiera och lösa kundens problem. Vi blir en kostnadseffektiv partner i tillsynen och skötseln av din femte fasad, den minst synliga men den mest utsatta av dem alla.

Takbolaget AB samarbetar med Icopal AB, marknadens ledande tillverkare av produkter för och system för låglutande tak.

Vi är av Icopal AB auktoriserad takentreprenör och utför arbetet enligt Icopals gällande metodanvisningar och vi har branschens mest omfattande garantiåtagande.